Promoties bij 2 Belgische datingsites (update Juni 2016)

Welke datingsite?Voor wie?Beschrijving actieActie geldig tot

Elitedating

Inschrijven is gratis, maar de abonnementen zijn niet goedkoop. Daarvoor krijg je wel heel gerichte en kwalitatieve partnervoorstellen. De persoonlijkheidstest is een absolute aanrader en hulp in het vinden van een partner (!)

2 dagen gratis volledig lidmaatschap.

Elitedating bezoeken

t/m 31 juli 2016

Meetic

Supergrote Franse website die nu de Belgische markt veroverd. Voornamelijk gericht naar hetero’s tussen 30 en 50.

3 dagen gratis volledig lidmaatschap.

Meetic bezoeken

t/m 31 juli 2016

 

Gratis online daten, kan dat?

Met bovenstaande promoties krijg je ofwel een fikse korting ofwel enkele dagen de tijd om de website, haar functionaliteiten en haar leden volop te ontdekken. Het is een ideale manier om te beslissen of je wil betalen voor een lidmaatschap.

Verder moet ik je teleurstellen, want enkel de zon gaat voor niets op. Wil je gratis datingsites bezoeken? Stort je dan gerust op Tinder en aanverwanten.

Wil je het echter serieuzer aanpakken dan kom je uit bij de kwaliteitsselectie van datingsites waar je veilig kan online daten maar daar wel een (lichte) prijs voor betaalt.

Allen hebben gratis registratie en profielkwaliteitscontrole maar wil je echt in contact treden met potentiële partners dan komt de vraag om te betalen.

Is het z'n geld waard? Alles hangt af van je verwachtingen natuurlijk. Hoe preciezer je partnerwens hoe moeilijker het is om net die ene tegen het lijf te lopen. Maar sta je open voor je medemens en zijn of haar goede én minder goede kanten (die elkeen van ons heeft) dan behoort het vinden van een goede partner of vriend absoluut tot de mogelijkheden op deze datingsites.
Zoals zoveel zaken in het leven bepaalt een "goede instelling" al voor de helft de uitkomst...

 

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.

Help je vriend(in)!

Deel en maak misschien iemand gelukkig …

 


Notice: Array to string conversion in /home/deb74330/domains/lovelab.be/public_html/staging/wp-content/plugins/clicklinks-custom-functions/clicklinks-custom-functions.php on line 16

Vraag het aan Lovelab

Vragen over deze datingsite, of een algemene vraag. Stel het ons hier.

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht (verplicht)