Meetplaza.be review, ervaringen en prijzen

Slogan:

Voor serieuze vriendschap, liefde en relatie

Type:

Vriendschappen & liefde

Voor wie?

De website heeft specifieke zoekopdrachten voor singles (m&v), holebi's en senioren.

meetplazabe-specifiekzoeken

zoeken naar singles (m&v), holebi's en senioren

Net zoals m'n recensie van rendez-vous.be, is dit ook een ideale "instapwebsite" voor mensen die twijfelen of datingwebsites wel iets voor hen zijn. Inschrijven is zoals steeds gratis, maar je kan tot 5 gratis berichten en 3 knipoogjes versturen. Dus kies wijselijk naar wie je je pijlen richt, want daarna is het betalen. Maar geen zorgen, dat is goedkoper dan de meeste andere datingwebsites.

 

Waarom lid worden?

Het allergrootste voordeel waarom je op deze website lid wil worden is dat je gratis persoonlijke berichten kan sturen.

 

Meetplaza.be bezoeken

 

 

Meetplaza.be recensie & ervaring

 

Snelle registratie

meetplazabe-registratieRegistreren doe je letterlijk in 2 minuten. Nickname, e-mailadres, woonplaats, en enkele andere velden: het ging heel erg vlot. Je profiel kan je altijd snel aanvullen op een latere fase.

 

 

 

 

 

 

Profiel 50% invullen om berichten te sturen en te chatten: Goed!

Profiel 50% invullen om berichten te sturen en te chatten: Goed!

Profiel 50% ingevuld? = toelating gratis berichten sturen

Zoals steeds: hoe vollediger je je profiel invult hoe meer je kans hebt op reactie. Wil je echter chatten of berichten sturen naar andere leden dan moet je account ten minste 50% ingevuld zijn en je slagzin bij "persoonlijke info" moet ingevuld staan. Via de startpagina van MyMeetPlaza kunt u rechtsboven de status van uw account / profiel bekijken. Eigenlijk een goede zaak zo wordt jezelf en de ander verplicht iets over zichzelf vrij te geven en is het ook aangenamer dat je weet met wie je te maken hebt als die persoon je een bericht of een knipoog stuurt

 

 

Je homepagina = veel informatie

Eenmaal je geregistreerd bent, en je e-mailadres hebt geverifieerd kom je op je 'homepagina' terecht.
meetplazabe-dashboard
Aan de linkerkant zie je een hele resem links die je kan klikken om je profiel te vervolledigen. Je kan daarbij ook foto's opladen.

Je ziet ook in het midden onderaan wie je profiel heeft bezocht, hoeveel maal je in contacten en favorieten van anderen staat; allemaal gratis. Vaak in tegenstelling tot andere datingsites.

 

Profielvoorbeeld en profielkwaliteit

meetplazabe-profiel

Gelukkig zijn er toch heel wat mensen die een profielfoto opladen. Zonder dat is het echt wel blind daten - waar ik persoonlijk niet zo van hou. Echter de profielkwaliteit is niet altijd van goede kwalititeit. En dat ligt eigenlijk niet aan de mensen. Maar aan het systeem zelf. Er zijn te veel standaard vragen (favoriete boek, film, muziek, ...). Nu is dit slecht? Niet echt, maar je moet dan al in chat gaan of een bericht sturen voor je een iets dieper beeld krijgt van de andere persoon. Maar toegegeven, soms prikkelt het wel...

meetplazabe-professionele-info

Professionele info: "vraag het me". Euhm, als je tussen jobs zit mag je dat gewoon zeggen.  Of heb je een andere soort job? ;-)

 

Gratis berichten sturen

Yahoo! Gratis berichten sturen

Yahoo! Gratis berichten sturen

En ja hoor, toch een van de weinige websites die deze functionaliteit gratis aanbiedt. Ik weet niet of ze filteren op telefoonnummers of e-mails in de berichten, maar als je 5 gratis berichten opzijn, kan je alsnog het gesprek verderzetten.

 

 

 

 

 

 

Zoeken

Zoekfuncties voor elke geaardheid!

Eenvoudig zoeken. In de dropdown "extra instelling" kan je extra zoeken in de holebi of senioran personendatabase

Eenvoudig zoeken. In de dropdown "extra instelling" kan je extra zoeken in de holebi of senioren personendatabase

Zoals je ziet is het eenvoudig om te zoeken en zijn er niet veel extra mogelijkheden. In de dropdown "extra instelling" kan je extra zoeken in de holebi of senioren personendatabase. Ik raad je aan om 'enkel met foto' aan te vinken. Aangezien je 'maar' 500 resultaten terugkrijgt lijkt het me interessant om eerst de profielen met foto te zien.

 

Zoekresultaten

Foto's zijn door mij geblurred om privacy van deze personen te beschermen.

Foto's zijn door mij geblurred om privacy van deze personen te beschermen.

 

Meetplaza.be bezoeken

 

 

Knipoogjes

Je kan tot 3 "knipoogjes" versturen. Dat zijn 'voorgekauwde' berichten, knipoogjes zo je wil, die je naar andere leden kan sturen.
meetplazabe-knipoogje

 

Chatten

Chatten is ook mogelijk, helaas niet voor gratis leden. Persoonlijk vind ik chatten wel belangrijk en vind ik het goed dat Meetplaza.be dit aanbiedt (Net zoals Match4me.be, zie m'n review). Want laten we eerlijk zijn, chatten doe je eigenlijk op facebook (maar dan moet je eerst vriend worden) en MSN is nu ook niet meer wat het geweest is. Chatten is dan ook een veilige en snelle manier om elkaar beter te leren kennen. Zeker omdat sommige profielen onvolledig of wat te geheimzinnig zijn ingevuld.

 

Samenvatting functionaliteiten in het gratis lidmaatschap

Volgende functionaliteiten zijn aanwezig. De belangrijkste zet ik in het vet.

  1. profielfoto's bekijken van anderen
  2. knipoogjes zenden & ontvangen
  3. leuke berichten sturen & ontvangen
  4. opmaak van persoonlijke profielpagina
  5. leden in je contacten / favorieten plaatsen
  6. is het profiel online / offline op de datingsite
  7. profielen blokkeren
  8. automatische e-mail alerts in je mailbox

 

Wat als ik betalend lid wordt?

Ze kunnen het zelf beter uitleggen dan ik, dus:

meetplazabe-premium-3

 

Zoals ze het zelf zo mooi zeggen, dat is maar 0,25 € per dag. Als je het zo bekijkt :-)

Zoals ze het zelf zo mooi zeggen, dat is maar 0,25 € per dag. Als je het zo bekijkt :-)

 

Advies

Zijn dit je eerste stappen in de datingwereld dan kan ik deze website aanbevelen samen met Rendez-vous.be (lees review) en match4me.be (lees review). De profielen zijn van OK-kwaliteit. De andere datingwebsites zijn hier veel beter in, hebben een eigen matchingsysteem met matchingscores wat dus minder zoeken inhoudt en meer verkennen. Maar de profielen hebben hier wel vaak foto's, die je nog eens gratis kan zien ook.

 

Het allergrootste voordeel waarom je op deze website lid wil worden is dat je gratis persoonlijke berichten kan sturen.

 

Prijzen

Meetplaza Premium prijzen:

Inschrijven Gratis
1 maand € 17,95
3 maanden € 13,95 / mnd ( - 20% )
6 maanden € 9,95 / mnd ( - 45% )
12 maanden € 7,95 / mnd ( - 55% )

 

Meetplaza.be bezoeken

Niet wat je zocht? Geef deze een kans...

Match4me review

Match4me in een notendop? Betrouwbaar, veel leden, evenwichtige m/v-verdeling en profielen van goede kwaliteit. Absolute aanrader voor een serieuze relatie!

Relatieplanet review

Relatieplanet.be is een van de grootste datingsites van België. (Heb het even bijgehouden, hoeveel mensen er zich nieuw registreren op 4 dagen tijd: 1053! Da’s +/- 250 per dag). Bij de laatste zoekopdracht kreeg ik 12.715 resultaten van potentiële vrouwelijke partners. Ik neem graag aan dat het aantal mannelijke deelnemers een pak hoger ligt. En dit zijn enkel actieve leden. Slik, die zoekopdracht toch even verfijnen.

Rendez-vous review

De ideale website voor mensen die twijfelen of “datingsites” wel iets voor hen is. Een van de oudste en meest uitgebreide datingsites in België!

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.